De trendy hotspot voor jouw onvergetelijke event in Zaandam!

Stap binnen bij de Bonte Hen, dé sfeervolle locatie voor al jouw feesten, informele bijeenkomsten en (bedrijfs)borrels in Zaandam!

Of je nu een jubileum, bedrijfsborrel of gewoon een gezellige viering plant, bij ons ben je aan het juiste adres. Met voldoende ruimte voor maximaal 100 gasten verwelkomen we je graag op onze recent gerenoveerde, stijlvolle locatie aan de Damstraat.

Dankzij onze eigentijdse inrichting en flexibele indeling bieden we de ideale setting voor diverse evenementen. Van Walk-In Dinners tot uitgebreide buffetten, en in samenwerking met EVE Foodclub & Bar serveren we luxe hapjes en bites. Alles is mogelijk! Na een heerlijk diner transformeren we de ruimte moeiteloos tot een sfeervolle dansvloer, zodat je jouw gasten een avondvullend programma kunt bieden.

De Bonte Hen maakt deel uit van de Zaancity Group en ligt op nog geen 10 meter afstand van The Mail Company en EVE Foodclub & Bar. Met de toevoeging van deze nieuwste locatie beschikt Zaandam nu over meer dan 2500 vierkante meter aan horecaruimte. Wij garanderen dat jouw verjaardag, babyshower, personeelsfeest, jubileum of receptie een onvergetelijk event wordt. Wij zorgen voor alles tot in de kleinste details, zodat jij alleen maar hoeft te genieten terwijl wij de rest regelen.

Een kleine sneak peek: direct naast de Bonte Hen vind je onze tweede feestlocatie. Weet je nog wat een kroeg is?

  • (Amsterdams) café
  • Publieke drinkgelegenheid
  • Een plek waar je naartoe gaat voor een drankje, bijvoorbeeld: “Ga je mee naar de kroeg voor een borrel?” Synoniemen: bar, café, bierhuis, proeflokaal, drinkgelegenheid.

 

Dit is precies wat ’t Gildehuys biedt: een intieme, sfeervolle locatie geschikt voor maximaal 50 personen.

Heb je iets te vieren of een idee dat je met ons wilt delen? Of het nu gaat om feestjes, eten & drinken, of zelfs overnachten bij The Monument Hotel, neem gerust contact met ons op via [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in.

We laten je graag zowel de Bonte Hen als ’t Gildehuys zien!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jouw ideeën samen te bespreken.

Bonte Hen Zaandam

Bonte Hen, het gezelligste café van Zaandam! Wist je dat onze naam een knipoog is naar de prachtige molen op de Zaanse Schans?

Adres

Dam 6, 1506BD ZAANDAM

Volg ons