Huisregels

1. VANAF 23.00 UUR IS DE TOEGESTANE LEEFTIJD 18+. IN GEVAL VAN TWIJFEL WORDT GEVRAAGD om legitimatie te tonen.

2. HET DRAGEN VAN SPORTKLEDING, BADSLIPPERS, HOODIES EN HOOFDDEKSElS IS NIET TOEGETSAAN.

3. HEREN MOGEN GEEN TASSEN MEE NAAR BINNEN NEMEN.

4. WANNEER wij vermoeden dat je onder invloed bent vAN ALCOHOL OF DRUGS, ontzeggen wij je de toegang van bonte hen.

5. HET IS VERBODEN SLAG- STOOT- STEEK -VUUR OF ANDERE WAPENS OF VOORWERPEN MEE TE NEMEN. VOORWERPEN DIE DOOR DE BEVEILIGingSMEDEWERKERS ALS ZODAnig BEOORDEELD WORDEN, ZULLEN IN BESLAG WORDEN GENOMEN EN OVERGEDRAGEN AAN DE POLITIE.

6. EIGEN ETEN EN DRANK MAG NIET MEE NAaR BINNEN WORDEN GENOMEN. CONSUMPTIE VERPLICHT

7. ROKEN IS NERGENS IN HET PAND TOEGESTAAN.

8. DE DIRECTIE (zaancity Group) AANVAARD GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR ENIG LETSEL OF VOOR HET BESCHADIGEN EN/ OF VERMISSEN VAN GOEDEREN.

9. OP DIVERSE PLAATSEN IN HET BEDRIJF HANGEN CAMARA’S EENIEDER DIE ONS BEDRIJF BEZOEKT STEMT TOE IN MAKEN VAN OPNAMEN. BIJ CALAMITEITEN KUNNEN DEZE OPNAMEN ALS ONDERSTEUNEND MATERIAAL GETOOND WORDEN AAN DERDEN.

10. Foto’s en video’s die tijdens je bezoek aan Bonte hen worden gemaakt, kunnen worden gebruikt voor onze sociale media, website en offline marketing. door onze locatie te betreden, stem je ermee in dat beeldmateriaal waar je mogelijk op staat, kan worden vastgelegd en gedeeld voor promotionele doeleinden.

11. Ben je in het bezit van een door de directie uitgegeven Zaancity group loyalty pas? Bij het tonen van deze pas hebben zij voorrang tot toegang van bonte Hen.

Bonte Hen Zaandam

Bonte Hen, het gezelligste café van Zaandam! Wist je dat onze naam een knipoog is naar de prachtige molen op de Zaanse Schans?

Adres

Dam 6, 1506BD ZAANDAM

Volg ons